PENTRU CONSTANȚA ⦿ PENTRU CONSTĂNȚENI

Am oferit 10.377 de echipamente sportive și susținere financiară pentru tinerii sportivi

Am oferit 10.377 de echipamente sportive și susținere financiară pentru tinerii sportivi
În mandatul meu de Președinte al Consiliului Județean Constanța, 10377 de constănțeni au beneficiat de echipamente sportive și susținere financiară. 10377 de constănțeni care au activat și activează în următoarele discipline sportive: #Oină, #Fotbal, #Box, #Sailing, #Karate, #Handbal, #Automobilism. În noul meu mandat, 20000 de copii, adolescenți și sportivi din #Constanța vor fi susținuți prin programele de finanțare al Consiliului Județean Constanța.
 
Sportul înseamnă foarte multe lucruri, printre care inclusiv sănătate, spirit de echipă, dedicare și perseverență. Din toate aceste considerente, am înțeles că este nevoie de susținerea noastră – drumul care va duce la performanță.
Am promis reconstruirea și dinamizarea vieții sportive în județul Constanța.
 
Acesta este județul care a dat lumii cele mai mari nume din sport. Performanțele lor sunt, însă, efectul eforturilor și investițiilor personale.
Fotbalul – o punte spre comunitate este programul prin care au fost date copiilor din tot județul echipamente sportive: șorturi, tricouri, jambiere și mingi, totul desfășurându-se prin Asociația Județeană de Fotbal Constanța. 1,5 milioane de lei au fost necesari doar pentru acest proiect, finanțarea fiind acordată în baza Legii 350/2005, privind regimul finanțărilor nerambursabile din fonduri publice.
 
DECISIV PENTRU CONSTĂNȚENI!
DECISIV PENTRU JUDEȚUL CONSTANȚA
 
 
OPTează pentru numărul 8 pe buletinul de vot: Mihai Lupu
Te-ar putea interesa și

Te ținem la curent cu proiectele noastre
Înscrie-te la newsletter!

Fii primul care află despre ce facem în județul Constanța!
PENTRU CONSTANȚA ⦿ PENTRU CONSTĂNȚENI