PENTRU CONSTANȚA ⦿ PENTRU CONSTĂNȚENI

Un consilier județean care a ales ca scandalurile să-i definească întreaga „carieră politică”

Un consilier județean care a ales ca scandalurile să-i definească întreaga „carieră politică”, uită adesea să ia în considerare consecințele acțiunilor sale. Este un maestru al minciunilor în mediul online, pe care le răspândește aproape zilnic.
Ieri a înfipt mâna adânc în buzunarul partidului din care, încă, face parte pentru că a dorit să-și vadă numele scris în câteva publicații din oraș cu scopul, evident, de a-i dezinforma pe constănțeni. Fără să dea un telefon la Consiliul Județean și fără să-l intereseze situația reală, Claudiu Iorga #Palaz a trimis către presă un comunicat în care recunoaște că a votat bugetul Direcției de Pază a Județului Constanța, fără să știe practic pentru ce a ridicat mâna în sala de ședințe.
Alarmat de situație, cel care a dormit, ani buni, pe banii statului în diverse funcții publice pozează acum într-o “victimă a sistemului”.
Situația este simplă și clară la Direcția de Pază a Județului Constanța și ar trebui să o cunoașteți domnule Palaz pentru că datează din anul 2016, anul în care deveneați vicepreședintele Consiliului Județean Constanța.
Atunci, Agenția Județeană a Finanțelor Publice Constanța, în mod eronat, a stabilit calitatea Direcției de Pază a Județului Constanța ca persoană impozabilă în materia TVA pentru serviciile prestate în beneficiul instituțiilor publice.
Întrucât serviciile au fost prestate în calitate de autoritate publică, Direcția este exclusă din sfera TVA, întrucât serviciile au fost prestate exclusiv în limitele atribuțiilor conferite de Consiliul Județean Constanța, acestea neputând fi prestate de un alt operator economic din sectorul privat cu obiect similar de activitate.
Îi reamintesc consilierului județean, că până la soluționarea definitivă a dosarului care a fost înregistrat ÎN ANUL 2017, prin care să se stabilească în mod cert dacă Direcția de Pază a Județului Constanța, datorează sumele de plată stabilite prin Decizia de impunere și prin deciziile subsecvente acesteia, referitoare la obligațiile fiscale, accesorii reprezentând dobânzi și penalități de întârziere, instituția nu are datorii la bugetul de stat.
Îi propun domnului consilier județean să își canalizeze energia și priceperea pentru proiecte importante pentru constănțeni.
Te-ar putea interesa și

Te ținem la curent cu proiectele noastre
Înscrie-te la newsletter!

Fii primul care află despre ce facem în județul Constanța!
PENTRU CONSTANȚA ⦿ PENTRU CONSTĂNȚENI