PENTRU CONSTANȚA ⦿ PENTRU CONSTĂNȚENI

Așa cum ne-a obișnuit, la fiecare ședință a Consiliului Județean Constanța, scandalagiul de serviciu, nemulțumitul și agitatorul Claudiu-Iorga Palaz, s-a dat în spectacol și astăzi.

Așa cum ne-a obișnuit, la fiecare ședință a Consiliului Județean Constanța, scandalagiul de serviciu, nemulțumitul și agitatorul Claudiu-Iorga Palaz, s-a dat în spectacol și astăzi. Din păcate, domnia sa uită de responsabilitatea pe care o are față de constănțeni și preferă circul ieftin și jignirile la adresa colegilor, în locul respectării angajamentelor pe care și le-a asumat public. Și asta pentru că am îndrăznit să cerem consultanță juridică de specialitate, în cadrul derulării celui mai mare proiect din istoria Consiliului Județean, cel de construire a spitalului de pediatrie.
Acest proiect la care face referire domnul în cauză, a fost inițiat la propunerea directorului general al Direcției de Proiecte, fiind agreat și de Direcția Generală de Administrație Publică și Juridică, tocmai pentru ca aceste proiecte să beneficieze de o asistență juridică complexă și completă din toate punctele de vedere.
Luăm aceste măsuri suplimentare, pentru că avem responsabilitatea cheltuirii cu folos a banilor publici, și nu risipirea lor. Îi reamintesc domnului Palaz, că la acest moment, avem pe masa noastră mai multe litigii de pe vremea mandatului domniei sale, din cauza cărora s-au pierdut foarte mulți bani. Noul regulament al Curții de Conturi ne obligă să ne îndreptăm și să atragem răspunderea tuturor celor care au creat prejudicii instituției, inclusiv celor care nu și-au îndeplinit obligațiile de a trage la răspundere în instanță, pe toți cei vinovați.
Este lipsit de respect și de profesionalism felul în care alegeți să vă prezentați astăzi în fața oamenilor. În loc să veniţi cu soluții reale pentru nevoile județului și să-i susțineți pe constănțeni din poziția de consilier județean, vă pierdeți vremea mințind și jignind pe rețelele sociale.
Un judeţ cu un potenţial enorm a fost ţinut pe loc, mai bine de 20 de ani, asta a fost “reţeta” de succes a acestor oameni mici, care de altfel, astăzi pretind că au soluţii la toate problemele judeţului şi ne dau lecţii de administraţie, deși cât timp au fost în funcții de conducere nu făcut nimic pentru constănțeni.
 
sursă foto constanta.ro
Te-ar putea interesa și

Te ținem la curent cu proiectele noastre
Înscrie-te la newsletter!

Fii primul care află despre ce facem în județul Constanța!
PENTRU CONSTANȚA ⦿ PENTRU CONSTĂNȚENI